top of page

Oefencliënt gezocht

Naast mijn werk als coach ben ik, Sigrid, in opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut.
Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding bij BodyMind Instituut. Om ervaring op te doen en mijn vaardigheden te oefenen, heb ik nog ruimte voor 5 ‘oefen cliënten’.

Lichaamsgerichte psychotherapie

Dit is een holistische vorm van werken waarin zowel het lichaam als de geest een rol spelen. Ik maak gebruik van verschillende lichaamsgerichte methodes, zoals bio-energetica, karakteranalyse, bodydrama en ademwerk. In een sessie word je uitgenodigd om te focussen op je lichamelijke ervaring. Door deze ervaring tot uitdrukking te brengen, krijg je inzichten die jou helpen.

Je lichaam geeft een geweldige ingang tot je binnenwereld. Lichaamssignalen zoals ademhaling, spanning, druk, stroming, en andere gewaarwordingen geven informatie over hoe het met je gaat. Door te luisteren naar je lijf en de taal die het spreekt, is het mogelijk om het non-verbale verhaal wat het lijf vertelt te horen. Zo kan je de signalen van je lijf gebruiken om tot een dieper begrip van jezelf te komen.  Wat niet goed voor je voelt en welke uiting je mogelijkheden biedt.

blaadje-01-rose_edited_edited.png
blaadje-01-rose_edited_edited.png
blaadje-01-rose_edited_edited.png

Voor wie

Voorbeelden van situaties waar je ondersteuning bij wilt:

 

Stress- en spanningsklachten/burnout / Persoonlijke groei /veel in je hoofd zitten / nieuwsgierig naar de taal van je lichaam/ somber voelen/ weinig energie ervaren/ jouw patronen wilt onderzoeken / in de knoop zitten/  vast lopen / een volgende stap wilt maken/ snel overspoeld en overprikkeld zijn / moeite met grenzen aangeven / emotionele uitdaging zoals angst, leegte, controle, woede, eenzaam , paniek / jezelf beter wilt leren kennen /onzeker gevoel / relatieproblemen  / vergroten van je lichaamsbewustzijn 

Aanbod

 

  • 1 intake van 90 minuten - gratis & vrijblijvend

  • (vervolg)sessie van 75 minuten - 50 euro


Ik werk onder supervisie van het BodyMind instituut.
Sessies zijn tegen een (sterk) gereduceerd tarief.
Kosten voor een sessie bedragen 50 euro incl. BTW.

 

Je bent van harte welkom.

Wat vraagt het van jou?

  • Bereidheid om tijd in jezelf te investeren

  • Nieuwsgierigheid naar wat je lichaam jou te vertellen heeft
     

  • Na elke sessie maak je een verslag (vragenlijst hiervoor ontvang je van mij)

    In de eerste en laatste sessie maken we foto's van jou, mogelijk is er een verandering zichtbaar in de voor en na foto's 

'Nieuwsgierigheid naar jezelf is de eerste stap naar verandering' 

bottom of page